Möt Pure Raw Love på årets Raw Life Festival

IMG_4981-17032012-19-24-16-7273

Efter en bejublad workshop förra året är nu Pure Raw Love tillbaka. Jeanette Högfeldt och Viktor Ingemarsson är i år kreatörerna bakom lördagens gourmet rawfood middag, och de utlovar en upplevelse utöver det vanliga. Med roliga smakkombinationer och fantasifulla upplägg hoppas de kunna inspirera alla på festivalen.

Under namnet Pure Raw Love erbjuder Viktor Ingemarsson och Jeanette Högfeldt workshops och dinner clubs i Göteborg och på andra håll i Sverige. Tillsammans skapar de unika rawfoodevent som också syftar till att sprida kunskap om och intresse för rawfood som livsstil.

Jeanette Högfeldt är gourmet raw food-kock utbildad vid Matthew Kenny Academy, USA och har många års erfarenhet av hälsobranschen. Driven av idén om kostens läkande förmåga och inspirerad av mat som en väg till ökat välbefinnande har hon specialiserat sig på superfood och raw food. Med ett helhetsperspektiv och stor kärlek till maten har hon förmågan att guida till en hälsosam och välgörande kosthållning. Hon är grundare av Pure, ett livstilskoncept som ägnar sig åt att skapa raw food – och hälsomatskoncept samt erbjuder detox-behandlingar och kostkonsultationer.

Viktor Ingemarsson är matkonstnär och är köksmästere på prisbelönta rawfoodinriktade restaurangen Josbar på St Jörgen Park Resort. Han har många års erfarenhet av kockyrket och har arbetat på flera välkända restauranger i Sverige och andra länder. Hans matskapelser är unika och och fantasifulla och han lyckas ständigt överraska sina gäster. Nyligen bjöd han det svenska damlandslaget i fotboll på en hälsosam och välsmakande rawfoodmåltid, som en del av deras uppladdning inför EM.

http://www.rawlifefestival.se/2013/pure-raw-love/

Comments are closed.